Forum dla studentów inżynierii chemicznej i procesowej Politechniki Wrocławskiej
http://www.ch.pwr.wroc.pl/druki/godziny_dziekanskie.pdf
Ostatnio edytowany przez Godzia (2008-09-30 18:02:58)
Widzę, że jeszcze nikt nie dał tej informacji na forum, wiec napiszę, że 15-16 października to dni, kiedy musimy oddac indeksy do dziekanatu z wcześniej wpisanymi przedmiotami i prowadzącymi na semestr I.
Ja mam do Was małe zapytanie. Powiedzcie mi, czy prowadzący lub tez wykładowscy poustalali Wam daty egzaminow (chyba z mamematyk były podane na początku roku). Bo u nas na UPku to w okresie poświątecznym starostowie latają załatwiac wolne sale z dogodnymi godzinami i dniami na egzaminy. Nie chodze na wszystko w tym semestrze, więc nie wiem jak wygląda sprawa np z fizyką czy z chemią. No i nie wiem też jak wygląda sytuacja na poli, bo moze tutaj to wykładowcy załatwiają sale i terminy na egzamin.
Jakby co poleze ich pomęczyc co by nie robili nam egzamów w tak nieludzkich godzinach jak są organizowane kolokwia z matematyk. Dacie znac.
Młody chemik
Na pwr jest przepis mowiacy, ze zasady zaliczenia ustala sie na rozpoczeciu zajec. Prowadzacy zwykle mowi wiec wtedy, ze przedmiot konczy sie zaliczeniem, ktore odbedzie sie na ostatnich/przedostatnich zajeciach. Jesli kurs konczy sie egzaminem, data jest zwykle ustalana pozniej. Prowadzacy daje kilka propozycji w trakcie ktoregos z wykladow, a jesli nikt na sali nie podnosi rak w protescie, termin przechodzi.
Osobiscie nigdy nie spotkalem sie z egzaminem o 7.30 o.O
Ale w przypadku matematykow z IM wszystko jest mozliwe. Ludzie po PPT maja wlasny swiat i kolorowe kredki.