Forum dla studentów inżynierii chemicznej i procesowej Politechniki Wrocławskiej
Właśnie dowiedziałam się, że polibuda szykuje integracje międzywydziałową na 28 września (chyba, bo jeszcze coś kręcą z datami). Miejsce imprezy nie jest jeszcze do końca znane, ale z tego co wiem ma to byc jakis plener . Szczegóły i dyskusja na ten temat tutaj: http://nasza-klasa.pl/school/60846/996 Myślę, że warto pokusić się i pójść na taką imprezkę, bo popijawki z polibudą zawsze są ciekawym przeżyciem
Ze niby oficjalna data to 28 września o godzinie 17 pod pasażem grunwaldzkim
Młody chemik
Jak to będzie TAKA międzywydziałówka to będzie MULTUM ludzi!!! Jak my się poznamy w takim ścisku? nie wiem czy pójdę...
Młody chemik
zgadzam sie, ja rok temu organizowalem spotkanie na ok 20 osob i ciezko bylo rozmawiac miedzy soba
oj relax, ja to spotkanie widze jako cos w stylu wielkiego grillowania na tekach czyli jedno wielkie chlańsko - bo inaczej to rzeczywiscie sie nie da w tak duzym tłumie
Młody chemik
Z tego co czytałam właśnie na forum, to coś niezdecydowani są odnośnie miejsca integracji
Młody chemik
Ja się wycofuję z tego, nie wyrobie z czasem
Ja nie ide... wkurza mnie to ich niezdecydowanie! Co za badziewna organizacja!
Młody chemik
Ja jeszcze sie nie zdecydowałem, chociaż coraz mniej mi się to podoba... -.-'
Młody chemik
ja raczej nie bo dopiero wracam we wrocku będę o 16.25
Młody chemik
a co do imprezy to Panowie nie spodziewałam się,że tak będziecie brykac na parkiecie:) dzięki za udaną zabawę
Młody chemik
Zawsze do usług, drogie Panie
Młody chemik
no myślę,że skorzystamy nie raz;p